JO12 - 1

JO12 - 1

Rkavic D2

Wedstrijd Rkavid D2 - Buitenveldert
Het was een hele spannende wedstrijd tegen Buitenveldert vooral in de eerste helft. We hadden allebei veel kansen maar we benutten er maar één van Marcin toen in de tweede helft zij steeds minder druk op ons gaven hadden we heel veel kansen en scoorde we 5 doelpunten. Eén van Sammer, nog één van Marcin, één van mij, één van Bradjit en één van Angelo. het waren allemaal mooie doelpunten. In de laatste paar minuten kwam Buitenveldert weer een beetje terug en scoorde een doelpunt en uiteindelijk werd het 6-1.

Ilias Echaoui

Wedstrijdverslag SDZ - RKAVIC D2 zaterdag 3 maart

In de eerste helft hebben we wel goed gespeeld. Er werd goed verdedigd en we
hebben soms ook goede aanvallen gecreerd. De stand bij rust was 2-2. In de
tweede helft gingen we wat minder spelen. We lieten het een beetje zitten.
Uiteindelijk werd het 3-2 etc tot de 5-2. We leden te veel balverlies in de
tweede helft waarzij van profiteerden. Wel leuk was dat de coach van de
tegenstander een bekende acteur/zanger was (van het duo Acda en de Munnik).

Alec Breukhoven

Wedstrijdverslag Rkavic D2 - Nieuw Sloten   zaterdag 17 maart
D2 voetbal tegen niewsloten d4. De eerste helft verdedigde we goed en aanvalde ook goed. Soms ging het ietsjes mis met aannemen en pasen. In de eerste helft stond het 2-1 voor ons. De tweede helft ging het slechter omdat neiuwsloten veel kansen kreeg. soms ging het wel super goed en scoorde we gelijk een punt. Het was een leuke wedstrijd en een goede wedstrijd. De eindscore is dus 4-1 geworde voor rkavic.